OPPDATERT KALENDER PR 14.MAI 2018

Under stykket finner dere oppdatert Kalender pr 14. mai 2018. Vi jobber med å få på plass RT-Masters for alle regioner. Har noen tips om gode lokasjoner og interesserte arrangører så er vi glade for opplysninger om dette.

Til helgen smeller det løs med årets første Fanta Norgestour Open turnering. Den første open turneringen går i Skien. Oppstart av turneringen i Skien er lørdag den 19. mai om morgenen. Skiens turneringen følges opp av to andre Telemarks-turneringer med Rjukan og Bø. Rjukan starter torsdag formiddag den 24 mai. klokken 12, fortsettes fredag den 25, før vi flytter oss ned til Bø for å spille der den 26 og den 27 mai. 

Pinsehelgen lørdag 19. mai er starten på Fanta Norgestour Skien, men også Telemark Beach Series. Der har vi en sammenlagtserie med NT Skien og Rjukan. 
Bonuspool
I tillegg til vanlige premiepenger er det 10.000 ekstra fordelt på beste herre- og damelag. 
Håper vi sees i Telemark. 

Husk at vi har begynt å jobbe i et nytt påmeldingssystem. Supert om alle sier ifra om eventuelle problemer dere har med systemet slik at vi kan utbedre disse.

Systemet er lagt opp til å ta forhåndsbetaling.

Dere finner også linker til påmelding for NT på norgestour.no under turneringer.

Håper så mange som mulig melder seg på, og ønsker alle Lykke til!

Vi gratulerer foruten Katinka Krahn og Live Lunde Fossdal; Markus Hansen, Kjetil Tellnes, Henrik Skogen, Jon Arnesen, Melissa Aanensen, Julie Lie, Anton Ringøen og Eivind Brekke med seire i helgas RT-Mastere!

 

Oppdatert_kalender_pr._14.mai_2018